Λέσβος: Συνελήφθη ο 78χρονος αγρότης που πυροβόλησε 16χρονο Σύρο

Πυρ εναντίον 16χρονου Σύρου πρόσφυγα άνοιξε το απόγευμα της Τρίτης αγρότης στη Μόρια, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι και τα πόδια.

Συγκεκριμένα, στις 17:50 πλησίασαν το κτήμα του ανήλικοι Σύροι πρόσφυγες που διαμένουν στον καταυλισμό της Μόριας και τότε ο 78χρονος αγρότης πυροβόλησε το 16χρονο Σύρο μπροστά στα μάτια των γονιών του και του ανήλικου αδελφού του. Η οικογένεια είχε φύγει από τον καταυλισμό μετά από επεισόδια και περίμεναν να ηρεμήσουν τα πράγματα προκειμένου να επιστρέψουν, καθώς είχε φθάσει στο νησί μόλις δύο ημέρες πριν στις 8 Ιουλίου.

Ο 78χρονος άνδρας διαμένει σε ένα κτήμα το οποίο βρίσκεται στα βόρεια του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί το όπλο του για να απομακρύνει από την ιδιοκτησία του πρόσφυγες και μετανάστες. 

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και διέφυγε τον κίνδυνο, ενώ ο ηλικιωμένος συνελήφθη. Όπως διαπιστώθηκε, είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε πολυετή κάθειρξη για το φόνο της γυναίκας του, ποινή την οποία και εξέτισε.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: