Λεμεσός: Ξυλοκόπησαν διαιτητή και επόπτη για το πέναλτι

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα, όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ της ομάδας της Διερώνας, και ενώ το σκορ ήταν 2-2

Με εκδορές και εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος τους μεταφέρθηκαν χθες στο Νοσοκομείο Λεμεσού ο διαιτητής και ο επόπτης γραμμών ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ΑΕΜ Μουταγιάκας και της Αναγέννησης Διερώνας στη Λεμεσό της Κύπρου, μετά από επίθεση που δέχθηκαν από 15 περίπου άτομα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα των δυο ομάδων της Β` κατηγορίας της Επαρχιακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Λεμεσού, όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ της ομάδας της Διερώνας, και ενώ το σκορ ήταν 2-2. 

Σύμφωνα με αξιωματικό της Αστυνομίας, 15 περίπου άτομα από πλευράς ΑΕΜ Μουταγιάκας κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του διαιτητή και του επόπτη γραμμών και αφού τους ξυλοφόρτωσαν απέσπασαν το φύλο αγώνος και εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: