Λάρισα: Την “πέθανε” στο Facebook γιατί ήταν ερωτευμένη με τον άντρα της [βίντεο]

Μια απίστευτη ιστορία σημειώθηκε στη Λάρισα, όπου μία γυναίκα αναγκάστηκε να εμφανιστεί στο τοπικό κανάλι προκειμένου να αποδείξει πως είναι ζωντανή!

Και όλα αυτά για τα μάτια ενός άντρα!

Όλα ξεκίνησαν όταν μια 25χρονη γυναίκα πέθανε μέσω Facebook την 28χρονη Μαρία, επειδή είναι ερωτευμένη με τον άντρα της. Το… θύμα εμφανίστηκε στην τηλεόραση ώστε να αποδείξει ότι είναι ζωντανή και να σταματήσουν να τηλεφωνούν στο σπίτι συγγενείς και φίλοι.

Η 25χρονη είχε χακάρει τους κωδικούς της Μαρίας στο Facebook και ανέβασε την είδηση ότι η 28χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο. Ανήσυχοι συγγενείς και φίλοι άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνο για να μάθουν τι συνέβη στο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Η Μαρία έπρεπε να μιλά με όλους και να τους πείθει ότι είναι ολοζώντανη και καλά στην υγεία της, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που της συνέβη.

Καθώς οι λογαριασμοί της στα social media ήταν μπλοκαρισμένοι, η γυναίκα απευθύνθηκε στη δίωξη για να τους ξεμπλοκάρει και ενημερώθηκε πως υπεύθυνη για την ταλαιπωρία αυτή ήταν η 25χρονη.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή η Μαρία: «είχε δει παλιά τον άντρα μου σε πανηγύρι, της άρεσε αλλά ούτε της έταξε ποτέ τίποτα, ούτε είχαν κάτι. Εμένα ο άντρας μου δεν πρόκειται να με χωρίσει, οπότε να συνεχίσει την ζωή της».

Η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

ί

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: