Λάρισα: Απειλές κατά της ζωής της δέχεται η διευθύντρια του 26ου δημοτικού

Η κατάσταση που επικρατεί στο 26ο δημοτικό σχολείο της Λάρισας, εξαιτίας της άρνησης ομάδας γονέων να δεχθούν τα προσφυγόπουλα, έχει φθάσει στο απροχώρητο, καθώς εκτοξεύονται απειλές κατά όποιου υπερασπίζεται τους πρόσφυγες μαθητές, αλλά κυρίως κατά της διευθύντριας του σχολείου Κατερίνας Σταγιάννη, της οποίας απειλείται η ζωή της.

Αυτές οι απειλές δημοσιεύονται ακόμα και σήμερα στην επίσημη σελίδα με την επωνυμία του συλλόγου γονέων του 26ου δημοτικού σχολείου Λάρισας στο Facebook, από μεγάλο αριθμό χρηστών.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του διαδικτύου γράφει, μεταξύ άλλων, για την κ. Σταγιάννη στη σελίδα του Συλλόγου γονέων στο facebook: «Ας ενημερώσει κάποιος την κυρία ΣΤΑΓΙΑΝΗ …ότι τα λόγια και οι πράξεις της συνιστούν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ η οποία σε καιρό κατοχής (μετά την ανακοίνωση στη Βουλή ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από 24/11/11, και την απόκρυψη και μη ΕΚΔΙΚΑΣΗ της), η ΧΩΡΑ θεωρείται σε κατάσταση πολέμου… και η υποστήριξη των εισβολέων ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ κατά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ (άρθρο 7 παράγραφος 3 και την ΠΟΙΝΙΚΗ νομοθεσία για την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε καιρό πολέμου) …ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ!!! Άρα ή με τα ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ της θα είναι ή με την Ελλάδα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Η απόφαση είναι δική της… όπως και οι συνέπειες αυτής!!»

Η διευθύντρια κλήθηκε χθες στην Ασφάλεια της Λάρισας για να καταθέσει για όσα συμβαίνουν στο σχολείο της, αλλά και για τις δημόσιες καταγγελίες της που σχετίζονται με τα φαινόμενα ρατσιστικής ρητορικής και απειλών εναντίον της στην επίσημη σελίδα του συλλόγου γονέων του σχολείου στο διαδίκτυο, ενώ στα χέρια της η αστυνομία φαίνεται να έχει έναν ολοκληρωμένο φάκελο με στοιχεία που υπάρχουν εδώ και καιρό.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: