Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με βαν και μηχανή – Τον έσωσε το κράνος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 18:30 στη Λαμία και συγκεκριμένα στην οδό Στυλίδος, με έναν 24χρονος μοτοσικλετιστή να τραυματίζεται από τη σύγκρουση με βαν.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ο 24χρονος Λαμιώτης πήγαινε με τη μηχανή στη δουλειά του, κινούμενος κανονικά επί της οδού Στυλίδας, με κατεύθυνση από Λαμία προς Μεγάλη Βρύση. Ο 39χρονος οδηγός ενός βαν που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα, δυστυχώς επιχείρησε να στρίψει αριστερά αν και είχε διπλή διαγράμμιση, χωρίς να δει τον άτυχο δικυκλιστή.

Ο 24χρονος προσπάθησε να τον αποφύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Η μηχανή συγκρούστηκε με το βαν και ο δικυκλιστής αφού σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα έπεσε πάνω σε μια κολόνα στην άκρη του δρόμου.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες ο 24χρονος αναβάτης χτύπησε πάνω σε μια τσιμεντένια βάση στην άκρη του δρόμου, στην οποία προεξείχαν τεράστιες βίδες. Η μια από αυτή έχει στραβώσει, ενώ το κράνος ήταν εκείνο που έσωσε τον νεαρό.

Ωστόσο ο 24χρονος Λαμιώτης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τραυματισμένος στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

«Είμαστε σχεδόν τρία χρόνια χωρίς φωτισμό στην οδό Στυλίδος. Θα θρηνήσουμε θύματα…», είπαν στο LamiaReport επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: