Λ. Πίππος : « Έκανα τον καλύτερο αγώνα της ζωής μου»

Στον 6ο και τελευταίο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας (ΠΠΤ) Μοτοσυκλετών του 2015 ,που έγινε στην πίστα των Μεγάρων , ο τρείς  φορές Πρωταθλητής Ελλάδας Λευτέρης Πίππος αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία Superstock με την Ducati Panigale 1199S.

Οι θεατές παρακολούθησαν μια πολύ καλή μονομαχία και στους 28 γύρους. Η έκτακτη συμμετοχή του πρωταθλητή Βουλγαρίας Martin Choy ανέβασε τον πήχη των απαιτήσεων. Ο Βούλγαρος αρχικά  πήρε την πρωτοπορία, με τον Λευτέρη Πίππο και τον Χάρη Παρασκευόπουλο, να ακολουθούν κοντά του. Τα συνεχή αλληλοπροσπεράσματα των τριών πρώτων ξεσήκωσαν τους θεατές. Ο Πίππος φάνηκε δυνατός, αλλά 6 γύρους πριν το τέλος ένα στιγμιαίο λάθος με το κιβώτιο ταχυτήτων του στοίχισε 2 δευτερόλεπτα και δύο θέσεις μένοντας 3ος. Οι 5 τελευταίοι γύροι ήταν συγκλονιστικοί, με τον Πίππο να ανακάμπτει και λίγο πριν το ξεκίνημα του τελευταίου γύρου να περνά στην πρώτη θέση, με ένα θαρραλέο προσπέρασμα επί του Choy! Μάλιστα στον τελευταίο γύρο σημείωσε τον ταχύτερο γύρο του σε όλο τον Αγώνα, παίρνοντας πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού.

Ο Λευτέρης Πίππος και η KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM κατέκτησαν έτσι τη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος 2015!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΠΟΣ – 1ος, Ταχύτερος Γύρος 58.840

“Ήταν ο καλύτερος Αγώνας της ζωής μου, από την αρχή μέχρι το τέλος τα έδωσα όλα! Η ομάδα ετοίμασε άψογα την Ducati Panigale και είχαμε σταθερή απόδοση μέχρι και τον τελευταίο γύρο. Η μάχη με τον Choy και τον Παρασκευόπουλο ήταν πολύ δυνατή και είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα έναν τέτοιο ωραίο αγώνα και για τους θεατές που απόλαυσαν θέαμα. Θέλω να ευχαριστήσω την KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM που με εμπιστεύτηκε και εφέτος και όλους τους χορηγούς της ομάδας”

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΚΗΣ – Τeam Manager

“Παρακολουθήσαμε έναν από τους καλύτερους αγώνες των τελευταίων χρόνων και σίγουρα τον καλύτερο της εφετινής χρονιάς. Θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές που μας προσέφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου, τον Χάρη Παρασκευόπουλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τον Martin Choy που μας τίμησε με την παρουσία του.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: