Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στην Αυστρία! 

Ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull ήταν ο μεγάλος νικητής του Grand Prix της Αυστρίας!

Ο Ολλανδός πιλότος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την καταστροφική μέρα της Mercedes, με αποτέλεσμα να δει πρώτος την καρό σημαία και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη στην Αυστρία, στο σπίτι της Red Bull.

Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσαν οι δύο Ferrari, με τον Κίμι Ράικονεν να τερματίζει δεύτερος και τον Σεμπάστιαν Φέτελ να ακολουθεί.

Καταστροφική ήταν η μέρα για τη Mercedes, καθώς τόσο ο Λιούις Χόμιλτον όσο και ο Βάλτερι Μπότας εγκατέλειψαν.

Το μονοθέσιο του Φινλανδού κινούταν πολύ αργά στην ευθεία ανάμεσα στις στροφές 3 και 4 στον 15ο γύρο του αγώνα, με τον μηχανικό του να τον ενημερώνει πως έχασαν την υδραυλική πίεση.

Στον 64ο γύρο, ο Χάμιλτον ανέφερε στον μηχανικό του απώλεια ισχύος, με τη δεύτερη Mercedes να εγκαταλείπει τον αγώνα.

Άσχημη μέρα ήταν και για τον Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος δεν κατάφερε να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια του. Ο Αυστραλός πιλότος εγκατέλειψε λόγω προβλήματος στις ταχύτητές του.

Ο οδηγός της ημέρας ακούει στο όνομα του Φερνάντο Αλόνσο! Ο Ισπανός, ο οποίος εκκινούσε από την τελευταία θέση, κατέφερε να τερματίσει 8ος με την αδύναμη McLaren, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά, ότι είναι ένας από τους κορυφαίους οδηγούς!

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, κερδισμένος ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος προσπέρασε στην βαθμολογία των οδηγών τον Λιούις Χάμιλτον!


Τα αποτελέσματα:

.


Οι βαθμολογίες σε οδηγούς και κατασκευαστές:

.

 

 

 

Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στην Αυστρία! 

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: