Κυρ. Μητσοτάκης: «Μπορούμε να βάλουμε σε τάξη τη χώρα…»

«Μία νέα σελίδα ξεκινάει για τη Νέα Δημοκρατία» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άφιξή του στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς, στο Μοσχάτο.
«Άλλη μία προεκλογική δέσμευσή μου γίνεται πράξη. Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας και στέλνουμε το μήνυμα ότι μπορούμε να βάλουμε σε τάξη τη χώρα και να την οδηγήσουμε στην έξοδο από την κρίση», υπογράμμισε και ευχήθηκε τα γραφεία του κόμματος να είναι τυχερά και καλορίζικα και να οδηγήσουν σε ένα νέο γύρο επιτυχιών τη Νέα Δημοκρατία.
Σε ερώτηση για το εάν βλέπει πρόωρες εκλογές, απάντησε ότι «αυτά θα τα πούμε αργότερα». Την έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων έκανε ο κ. Μητσοτάκης συγκαλώντας εκεί την σύσκεψη του «πρωινού καφέ». Στα νέα γραφεία βρίσκονταν ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος και οι στενοί του συνεργάτες που συμμετείχαν στον πρωινό καφέ.

Τα νέα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς
Το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη θα βρίσκεται στον τρίτο όροφο του κτιρίου και θα διαθέτει βοηθητικό χώρο ξεκούρασης. Στον ίδιο όροφο θα λειτουργεί επίσης η γραμματεία και το γραφείο του διευθυντή του.
Στον δεύτερο όροφο έχει το στρατηγείο του το επιτελείο των στενών συνεργατών του προέδρου και εδώ βρίσκονται επίσης το γραφείο Τύπου και τα γραφεία των αντιπροέδρων, ενώ τον πρώτο όροφο καταλαμβάνουν οι γραμματείες, η μηχανοργάνωση και η τεχνική υποστήριξη όλων των υπηρεσιών.
Το κτίριο στην Πειραιώς είναι ένα ακίνητο περίπου 2.500 τετραγωνικών μέτρων που κατασκευάστηκε το 1989 για να στεγάσει τα γραφεία εταιρείας ηλεκτρονικών. Υπενθυμίζεται ότι με τη μετακόμιση στην Πειραιώς η ΝΔ θα πληρώνει μίσθωμα 9.800 ευρώ μηνιαίως αντί 95.000 ευρώ για τα γραφεία της Συγγρού.

Κ. Χατζηδάκης: «Η ΝΔ περνάει μήνυμα νοικοκυρέματος…»
«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αλλάξει σελίδα και αυτό γίνεται μέσα από τη μετακόμιση σε φθηνότερα γραφεία». Αυτό δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης με αφορμή τη μετακόμιση της ΝΔ στα καινούργια της γραφεία, προσθέτοντας ότι έτσι η ΝΔ στέλνει ένα μήνυμα στους πολίτες ότι με αυτόν τρόπο θα κυβερνήσει όταν κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.
Η πλήρης δήλωση του Κωστή Χατζηδάκη: «Είναι ένας σταθμός και ακόμη περισσότερο μια αναγκαία προσαρμογή στην οικονομική πραγματικότητα τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και της κοινωνίας. Αυτό που χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία είναι να βάλει τάξη στα οικονομικά της, να περάσει ένα μήνυμα νοικοκυρέματος και αποτελεσματικής οικονομικής διαχείρισης έτσι ώστε, εκτός των άλλων, να στείλει και ένα μήνυμα πως μ’ αυτόν τον τρόπο θα κυβερνήσει όταν κληθεί από τους Έλληνες πολίτες να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.
Δεν γίνεται στους καιρούς της οικονομικής κρίσης το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να πληρώνει, για παράδειγμα, ένα τόσο ακριβό ενοίκιο σαν αυτό που πλήρωνε μέχρι τώρα ή να έχει τόσα έξοδα. Πρέπει να αλλάξει σελίδα και αυτό γίνεται μέσα και από τη μετακόμιση σε νέα και φθηνότερα γραφεία…».

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: