Κύπρος: Κρατούμενος εντοπίστηκε νεκρός στο κελί του

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για κρατούμενο που είχε συλληφθεί σχετικά με μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών (130 κιλά κάνναβης) πριν από λίγες ημέρες

Ένας κρατούμενος στα αστυνομικά κρατητήρια Λεμεσού στη Κύπρο εντοπίστηκε νεκρός στο κελί του σήμερα το πρωί. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για κρατούμενο που είχε συλληφθεί σχετικά με μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών (130 κιλά κάνναβης) πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος είχε ελεγχθεί από τους αστυνομικούς στο κελί του 10 λεπτά πριν βρεθεί νεκρός. Φέρεται να έδεσε το σεντόνι στο σημείο που ήταν το φωτιστικό του κελιού και να απαγχονίστηκε.

Την είδηση επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Ο νεκρός είναι ο παραλήπτης των 130 κιλών κάνναβης και ο ίδιος είχε δώσει πληροφορίες στην Αστυνομία για να συλληφθούν και τα υπόλοιπα μέλη κυκλώματος που έκανε εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με έναν ακόμη κρατούμενο είχαν γνωριστεί στο παρελθόν στις κεντρικές φυλακές. Ο αυτοχειρας είχε καταδικαστεί για φόνο που διέπραξε το 2004.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: