Κτηνωδία στην Ηλιούπολη: Άγνωστος αποκεφάλισε σκυλάκι – Έκκληση να βρεθεί ο δράστης (εικόνα)

Οργή προκαλεί μία φρικτή καταγγελία από την Ηλιούπολη, όπου βρέθηκε κομμένο κεφάλι σκύλου, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό στην περιοχή.

Το μακάβριο εύρημα με το κομμένο κεφάλι σκύλου ράτσας Γιορκσάιρ εντοπίστηκε σε κεντρική πλατεία ενώ την είδηση έκανε γνωστή η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.

«Ενημερωθήκαμε νωρίς το απόγευμα για την ύπαρξη κομμένης κεφαλής yorkshire terrier στην πλ. Αναγνωσταρά στην Ηλιούπολη. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία κι η υπόθεση ερευνάται. Μάλιστα σήμερα μάθαμε ότι πρόκειται για το 2ο περιστατικό αποκεφαλισμένου ζώου στην περιοχή. Παρακαλούμε όποιος έχει στοιχεία για τον εντοπισμό του δράστη αυτών των αποτρόπαιων πράξεων να τα καταθέσει καθώς πρόκειται ξεκάθαρα για σοβαρά διαταραγμένο άτομο», αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοσίευση στο Facebook.

Δημοσίευμα του ilioupolinews.gr, αναφέρει ότι κάτοικος της περιοχής βρήκε αποκεφαλισμένο το σκυλί και έπειτα κλήθηκε η αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ που κατέγραψαν το περιστατικό, ενώ η γυναίκα που το βρήκε τον αποκεφαλισμένο σκύλο ισχυρίζεται πως είναι το δεύτερο κατά σειρά περιστατικό μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Πλέον, την έρευνα για το συμβάν και τον εντοπισμό του δράστη έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: