Ξέχασαν τρίχρονο σε σχολικό στην Παλλήνη – Το παιδί ανέβασε 200 ζάχαρο λόγω άγχους

Συγκλονίζει η υπόθεση του τρίχρονου αγοριού που ξέχασαν οι συνοδοί για τρεις ολόκληρες ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο παιδικού σταθμού της Παλλήνης.

Η μητέρα του μικρού Θαλή κυρία Ράνια Καλλίδου μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για το πρωτοφανές και απίστευτο περιστατικό. «Εγώ όταν τον βρήκα δεν έκλαιγε, νομίζω ότι το παιδί είχε στερέψει τρεις ώρες. Ήταν σοκαρισμένο, φοβισμένο σίγουρα, δεν μου μίλαγε, δεν με κοίταζε καν. Απλά έτριβε το προσωπάκι το, τα ματάκια του, και ενώ το ρώταγα αν είναι καλά, δεν μου μίλαγε, Το μόνο πράγμα που μου είπε μετά από δέκα λεπτά είναι ‘μαμά έκλαιγα. Ήμουν μόνο και έκλαιγα», είπε χαρακτηριστικά.

Το παιδί ανέβασε 200 σάκχαρο λόγω του άγχους του

Την Τετάρτη, η νεαρή μητέρα αποκάλυψε πως το παιδί της όταν εξετάστηκε από τους γιατρούς είχε ανεβάσει 200 σάκχαρο πιθανότατα λόγω του άγχους του. «Το βράδυ ξυπνάμε συνέχεια και γι’ αυτό θέλω να τον ξαναδεί ο παιδοψυχολόγος» είπε

“Κατά τα άλλα σωματικά και όλοι γιατροί που τον είχαν εξετάσει ήταν εντάξει. Απλά είχε ανεβασμένο ζάχαρο με το που πήγαμε στο νοσοκομείο, είχε φτάσει 200 και οι γιατροί είπαν ότι μπορεί να οφείλεται στο άγχος” συμπλήρωσε.

“Χαλαρή” η αντίδραση του παιδικού σταθμού

Σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε η μητέρα του τρίχρονου περιέγραψε την εξοργιστική απάντηση που της έδωσαν: «Όταν έφτασε στο σχολείο η διευθύντρια «με ένα ειρωνικό γελάκι», είπε: Κυρία μου ηρεμήστε, έγινε ένα λάθος τον βρήκαμε».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: