Ξέσπασε σε λυγμούς η Αραούζου


Η 11η θέση την οποία κατέλαβε στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, στους Ολυμπιακούς του Ρίο, δεν άφησε ικανοποιημένη την Κέλλυ Αραούζου, η οποία δεν έκρυψε ότι είχε υψηλότερους στόχους.

Με δάκρυα στα μάτια, η 25χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε μετά την κούρσα στην κάμερα της ΕΡΤ και τόνισε: «Ηταν πολύ δύσκολος αγώνας. Προσπάθησα όσο μπορούσα, είμαι ικανοποιημένη από την προσπάθειά μου, φαίνεται όμως ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο.

Είναι πολύ δύσκολο να βρεις την ανταπόκριση που θέλεις στον πρωταθλητισμό. Τα μετάλλια δεν κατακτούνται εύκολα, ιδιαίτερα σε ένα τόσο σκληρό αγώνισμα, όπου σε κάθε χεριά πρέπει να επαναπροσδιορίζεις τους στόχους σου.

Ευχαριστώ όσους στάθηκαν κοντά μου, συγγνώμη αν κάποιους τους απογοήτευσα. Φέτος η προπόνηση που κάναμε ήταν καθαρά για τα 10χλμ. και ήμουν έτοιμη για τον αγώνα, οι συνθήκες ήταν ιδανικές, απλά δεν ήταν η καλή μου μέρα».

Παρά τη στιγμιαία απογοήτευση, η Αραούζου έχει στρέψει ήδη το βλέμμα της στην επόμενη μέρα, με απώτερο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. «Από αυτή τη στιγμή στοχεύω στο Τόκιο και έχω πολλή δουλειά μπροστά μου», επισήμανε χαρακτηριστικά η ασημένια παγκόσμια πρωταθλήρτια των 5χλμ.

Καταλήγοντας, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στον Σπύρο Γιαννιώτη, που στα ίδια νερά αύριο θα κάνει την τελευταία κούρσα της καριέρας του. «Ενας αθλητής σαν το Σπύρο δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Είναι ο καλύτερος κολυμβητής που έχει υπάρξει στην Ελλάδα και το έχει αποδείξει. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία», είπε η Αραούζου.


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: