Ξεκίνησε διδασκαλία η Μπέτυ Μπαζιάνα

Δεκάδες φωτογράφοι, αλλά και τηλεοπτικά συνεργεία, περίμεναν σήμερα την σύντροφο του Πρωθυπουργού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Το πρώτο της μάθημα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας παρέδωσε σήμερα η Περιστέρα Μπαζιάνα. Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα θα διδάσκει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του πανεπιστημίου, το μάθημα «Δίκτυα Υπολογιστών 1». Όπως ήταν αναμενόμενο, το κτήριο όπου στεγάζεται το τμήμα, στην Κοζάνη, ήταν γεμάτο δημοσιογράφους και φωτογράφους. Η κ. Μπαζιάνα πάντως, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, παρακάλεσε ευγενικά για την αποφυγή της δημοσιογραφικής κάλυψης.
Το πρόγραμμα του Τμήματος προβλέπει πως η κυρία Μπαζιάνα θα διδάσκει κάθε Δευτέρα, για το πρώτο εξάμηνο σπουδών, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το βράδυ, εργαστήριο και θεωρία του μαθήματος «Δίκτυα 1″. Όλα δείχνουν πως θα φτάνει αεροπορικώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη κάθε Δευτέρα και από εκεί θα μεταβαίνει οδικώς προς την Κοζάνη, από την οποία θα κάνει την αντίστροφη διαδρομή μετά το τέλος των μαθημάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, η κ. Μπαζιάνα την πρώτη ημέρα των μαθημάτων, συνοδεύονταν από άντρες της προσωπικής της ασφάλειας, ενώ διακριτικά εμφανής ήταν η παρουσία (για κάθε ενδεχόμενο) και αστυνομικής δύναμης από την Ασφάλεια και το Α.Τ. Κοζάνης, περιμετρικά του κτιρίου.

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: