Κρήτη: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη στο αυτοκίνητο του 83χρονου

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου, έπειτα από την ανεύρεση του αυτοκινήτου του 83χρονου αγνοούμενου, Γιώργου Τριανταφύλλου, καθώς μέσα σε αυτό εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το ανθρακί αυτοκίνητο, μάρκας Honda Civic, με αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΚ 4615, με το οποίο ο 83χρονος μετέβη σε καφενείο στην περιοχή της Παντάνασσας, όπου και εθεάθη για τελευταία φορά.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα σε χωράφι, στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές Αρχές.

Αστυνομικοί αλλά και συγγενείς του άτυχου άνδρα έσπευσαν στο σημείο και αντίκρισαν μέσα στο αυτοκίνητο ένα πτώμα ενός άνδρα το οποίο εικάζεται ότι ανήκει στον 83χρονο.

Το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη και αναμένεται να γίνουν εξετάσεις dna για να εξακριβωθεί αν όντως ανήκει στον Γιώργο Τριανταφύλλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τριανταφύλλου παραμένει εξαφανισμένος από την Κυριακή 7 Απριλίου, όποτε και έφυγε από το σπίτι του στο Ηράκλειο και μετέβη με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Παντάνασσας. Έκτοτε, τα ίχνη του αγνοούνται.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: