Κρήτη: Θετική εξέλιξη για την 4χρονη Μαρίνα

Στο πλευρό της μικρής Μαρίνας από τις Αρχάνες και της οικογένειάς της έχουν βρεθεί πολλοί φορείς αλλά και μεμονωμένοι πολίτες, οι οποίοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να συνδράμουν ώστε το 4χρονο κοριτσάκι που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας να ταξιδέψει στη Γερμανία, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κινητοποίηση των Κρητικών για την τετράχρονη μικρούλα, ωστόσο γνωστοποιήθηκε ότι ο ΕΟΠΥΥ θα καλύψει τελικά ένα μέρος της ακριβής χειρουργικής επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί η Μαρίνα σε εξειδικευμένο κέντρο του Μονάχου που είχε αντιμετωπίσει επιτυχώς και στο παρελθόν ανάλογο περιστατικό.

Η εν λόγω εξέλιξη δίνει ανάσα αισιοδοξίας στην οικογένεια της τετράχρονης που θα μπορέσει πλέον να ταξιδέψει το συντομότερο δυνατόν προκειμένου το μικρό κορίτσι να υποβληθεί στην αναγκαία επέμβαση.

Να υπενθυμίσουμε ότι το κόστος του χειρουργείου στο εξειδικευμένο κέντρο του Μονάχου θα κοστίσει περισσότερα από 60.000 ευρώ και η Μαρίνα έπρεπε να έχει ήδη υποβληθεί στην κρίσιμη αυτή επέμβαση.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: