Κρήτη: Τέσσερα μαγαζιά πωλούσαν είδη “μαϊμού” στην Χερσόνησο

Κατά την διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι τα συγκεκριμένα καταστήματα διέθεταν προς πώληση πλήθος από “μαϊμού” προϊόντα  

Η καταγγελία που έγινε από τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο μιας επώνυμης φίρμας για πωλήσεις ειδών που αποτελούσαν απομιμήσεις αλλά έφεραν τα σήματα της εταιρείας, προκάλεσε την αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών σε τέσσερα εμπορικά καταστήματα στην ίδια περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι τα συγκεκριμένα καταστήματα διέθεταν προς πώληση πλήθος από “μαϊμού” τσάντες, είδη ένδυσης και υπόδησης, καπέλα, γυαλιά, ρολόγια, ακουστικά, ηχεία, φουλάρια, κολόνιες και θήκες κινητών, όλα πανομοιότυπα με τα γνήσια προϊόντα των οποίων έφεραν τις φίρμες. Όλα κατασχέθηκαν για να καταστραφούν, σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Οι συνέλαβαν τον 43χρονο ιδιοκτήτη ενός από τα μαγαζιά και τους τρεις προσωρινά υπεύθυνους των άλλων τριών καταστημάτων, δυο γυναίκες ηλικίας 39 και 36 χρόνων και έναν 48χρονο, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί σημάτων και πλαστογραφία.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: