Κρήτη: Καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη μαζί με τη μητέρα του!

Το τσιγαριλίκι που βρέθηκε πάνω στον 41χρονο αποτέλεσε την άκρη του νήματος για να αποκαλυφθεί η φυτεία στο σπίτι της 73χρονης μητέρας του

Το τσιγαριλίκι που είχε στην κατοχή του ένας 41χρονος όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο σε περιοχή της Χερσονήσου από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε., αποτέλεσε την άκρη του νήματος για να αποκαλυφθεί ότι είχε στήσει μαζί με τη ηλικιωμένη μητέρα του εργαστήριο παραγωγής υδροπονικής κάνναβης!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν έρευνα στο σπίτι του 41χρονου και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους! Σε ένα δωμάτιο, ανακάλυψαν μέσα στη… ντουλάπα (!) ολόκληρη εγκατάσταση με ανεμιστήρες, λαμπτήρες, μετρητής θερμοκρασίας και υγρασίας για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο.

Συνολικά, μέσα σε γλάστρες κατασχέθηκαν δέκα δενδρύλλια ύψους ως 0,83 εκατοστών και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32,7 γραμμαρίων, ενώ βρέθηκαν και 121 ναρκωτικά χάπια για τα οποία ο δράστης δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Ακόμη, βρέθηκαν 485 γραμμάρια καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, αλλά και ένας γεμιστήρας πιστολιού, φυσίγγια, ένας κάλυκας και τέσσερα μαχαίρια. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και την 73χρονη μητέρα του 41χρονου και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: