Κρήτη: Δολοφονήθηκε ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος από τα Σφακιά

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη από τα Χανιά, καθώς οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν πως ο άτυχος ηλικιωμένος δολοφονήθηκε.

Οι αρχές συνέλαβαν για την υπόθεση δύο άνδρες, ηλικίας 44 και 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Οι συλληφθέντες είναι αδέρφια μεταξύ τους και συγχωριανοί του 70χρονου κτηνοτρόφου, με τον οποίο φέρεται να είχαν διένεξη.

Όσον αφορά στο χρονικό της εξαφάνισης, ο 70χρονος στις 7 Μαρτίου ξεκίνησε από το σπίτι του στη Χώρα Σφακίων για το ποιμνιοστάσιο της οικογένειας και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Οι αρχές, ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης, κατέληξαν στους δύο συλληφθέντες, οι οποίοι, ωστόσο, αρνούνται την κατηγορία και την εμπλοκή τους στην υπόθεση ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Χανίων κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Άγνωστο παραμένει το που βρίσκεται η σορός του άτυχου άνδρα καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ούτε έχει υποδειχθεί από κανέναν το σημείο όπου εγκαταλείφθηκε ή θάφτηκε.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: