Κρατούμενος άνοιξε σουβλατζίδικο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Μια απίστευτη είδηση είδε το φως από μια φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα astinomiko.gr και δείχνει πως μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού λειτουργεί… σουβλατζίδικο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, τον ρόλο του ψήστη έχει αναλάβει ένας κρατούμενος, ο οποίος εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Ο εν λόγω κρατούμενος έχει μετατρέψει το κελί του, το οποίο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο της Πτέρυγας Α, σε ταχυφαγείο, το οποίο προσφέρει από καφέδες και αλκοόλ, μέχρι κρέπες και σουβλάκια. Το… κατάστημα φέρεται να λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα και υπολογίζεται ότι εξυπηρετεί 400 περίπου άτομα.

Εκατοντάδες κρατούμενοι, με την ανοχή των σωφρονιστικών υπαλλήλων, σπεύδουν να προμηθευτούν τα… καλούδια για τους ίδιους και τους συγκρατούμενούς τους, ενώ, επειδή οι δουλειές πάνε καλά, ο… ιδιοκτήτης του σουβλατζίδικου φέρεται να έχει προσλάβει και προσωπικό. Άλλοι κρατούμενοι εργάζονται ως ψήστες και σερβιτόροι και αμείβονται κανονικά από τα έσοδα της… επιχείρησης.

Σύμφωνα πάντα με το astinomiko.gr, υπάρχουν και άλλα… καταστήματα στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κελιά έχουν μετατραπεί σε αποθήκες ηλεκτρονικών συσκευών, αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών, αλλά και σε χαρτοπαικτικές λέσχες, στις οποίες όσοι συμμετέχουν πληρώνουν «γκανιότα» στον ιδιοκτήτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησαν οι Ειδικές Δυνάμεις της Αστυνομίας μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού, κατασχέθηκαν επαγγελματικές καφετιέρες και μάρκες για πόκερ. Μετά την έρευνα, οι κρατούμενοι πήραν πίσω τα πράγματα από το Αρχιφυλακείο, παρόλο που είχαν καταγραφεί σε έκθεση κατάσχεσης η οποία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: