Κράτησε και τον Παπανικολάου ο Ολυμπιακός!

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη, και ο 28χρονος φόργουορντ έφυγε από τα γραφεία των Αγγελόπουλων έχοντας συμφωνήσει μαζί τους για την ανανέωση της συνεργασίας τους για τρία ακόμη χρόνια.

Με την φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κώστας Παπανικολάου! Στο σημερινό καθοριστικό ραντεβού στα γραφεία της “Arcadia”, οι όποιες οικονομικές διαφορές υπήρχαν ξεπεράστηκαν, ο διεθνής άσος έδωσε τα χέρια με τους προέδρους των Πειραιωτών για νέο συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών!

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη για τους Πειραιώτες καθώς ο δυναμικός φόργουορντ αποτελεί έναν από τους πυλώνες της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Ο Παπανικολάου είναι ουσιαστικά παιδί του Ολυμπιακού καθώς έχει περάσει ήδη 6,5 χρόνια φορώντας την φανέλα του και φλερτάροντας πλέον με τη δεκαετία στο σύλλογο μπορεί να θεωρηθεί ως η επόμενη “σημαία” του.

Η επιθυμία των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας τους ήταν δεδομένη και δεν αμφισβητήθηκε από το γεγονός ότι στο πρώτο ραντεβού σημειώθηκε απόσταση στα χρήματα. Ο Ολυμπιακός ήθελε να κρατήσει τον Παπανικολάου και του το έδειξε εξαντλώντας τα οικονομικά περιθώρια, ο Παπανικολάου είχε ως προτεραιότητα την παραμονή του στον Ολυμπιακό και η συμφωνία επήλθε.

Έτσι, μετά τον Βασίλη Σπανούλη οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν με απόλυτη επιτυχία ακόμα μια κομβική υπόθεση σχετικά με τον ελληνικό κορμού τους. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έκαναν το …2/2 με τον Παπανικολάου και πλέον μένει να τριτώσει το καλό για της ομάδα τους με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

(?)

Action24.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: