Κουρουμπλής: Οι ακτές είναι πιο καθαρές από πριν

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Realfm, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απορρύπανση του Σαρωνικού μετά τη βύθιση του “Αγία Ζώνη ΙΙ”.

“Οι ακτές είναι πιο καθαρές από ότι ήταν. Οι τελευταίες μετρήσεις του Νοεμβρίου, σε όλα τα σημεία, για τον βυθό είναι κάτω από το όριο που προβλεπόταν. Θα πάρουμε και την επόμενη μέτρηση και τότε θα καλέσουμε τους ξένους ανταποκριτές και τους συναδέλφους για να κάνουμε μία συζήτηση και μία συνέντευξη” είπε ο κ. Κουρουμπλής.

Και πρόσθεσε: “Το προλάβαμε το κακό, έγινε εξαιρετικά καλή δουλειά…Πρέπει να σας πω, ότι και οι παλιές πίσσες που υπήρχαν στους βράχους καθαρίστηκαν όλες με καλέμι. Γίνεται ποιοτική δουλειά”.

Όπως επισήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας, “θα περιμένουμε και άλλη μία μέτρηση, για να μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι και θα καλέσουμε τους ξένους ανταποκριτές σε μία συζήτηση στο υπουργείο. Εάν έχουμε τα στοιχεία αυτά και την επόμενη εβδομάδα που έχουμε τη μέτρηση θα ζητήσω από το υπουργείο Υγείας να έρθουν οι επιστήμονες από το ΚΕΕΛΠΝΟ να μετρήσουν”.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: