Κουμουτσάκος: Ευτελισμός του πολιτικού λόγου από στελέχη της κυβέρνησης

Ο επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις», αναφέρει ότι «με την κυβέρνηση αυτή η έξοδος από την κρίση του 2014 έγινε είσοδος στην παρακμή σε όλα τα πεδία», και προσθέτει ότι «γι’ αυτό και η πολιτική αντιπαράθεση δεν μπορεί παρά να είναι έντονη. Δικαιολογημένα σκληρή» Αποσαφηνίζει ταυτόχρονα ότι «άλλο η σκληρή πολιτική σύγκρουση και άλλο ο ευτελισμός του πολιτικού λόγου, του δημόσιου διαλόγου, της πολιτικής συμπεριφοράς που έχει την σφραγίδα συγκεκριμένων στελεχών της κυβέρνησης και την επικύρωση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό».

Ο κ. Κουμουτσάκος σημειώνει ότι η ΝΔ διαχρονικά υπηρετεί μια άλλη ποιότητα πολιτικού λόγου που την διακρίνουν η σοβαρότητα, η μετριοπάθεια και το πρόταγμα του εθνικού συμφέροντος, ενώ συνεχιστής αυτής της παράδοσης είναι ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αυτός δίνει το στίγμα και όλοι οφείλουμε να το υπηρετούμε. Αυτή είναι η πορεία που οδηγεί στην αυτοδυναμία» υπογραμμίζει.

Εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για καλλιέργεια βαθιά πολωτικού και βαθιά διχαστικού λόγου, για πρακτική συγκρουσιακού λαϊκισμού και για διάβρωση της πολιτικής αντιπαράθεσης, υπογραμμίζοντας: «Εμείς δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ. Θα σταματήσουμε αυτήν τη διάβρωση, γιατί δηλητηριάζει την κοινωνία και τελικά την ίδια τη Δημοκρατία».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

politiki

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: