Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον πάτερ Κλεομένη στο Μοναστηράκι

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας ενάντια στο ηλεκτρονικό εισιτήριο στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι, με κουκουλοφόρους να επιτίθενται σε πολίτες και ευέλπιδες.

Ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης ήταν και ο πάτερ Κλεομένης μαζί με μέλη του «Ιερού Λόχου».

Στο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι «Ελλάδα στην τρέλα» στο Youtube φαίνεται ο πατήρ Κλεομένης και όσοι τον συνοδεύουν να πηγαίνει προς της έξοδο του σταθμού στην πλατεία στο Μοναστηράκι φωνάζοντας συνθήματα όπως «Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία» και «όχι στο ηλεκτρονικό εισιτήριο» και να κατευθύνεται στη χθεσινή συγκέντρωση παραθρησκευτικών αλλά και ακροδεξιών οργανώσεων κατά του νέου νόμου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.

Ενώ προχωρούσαν όλοι μαζί, μια ομάδα κουκουλοφόρων τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους κυνηγούν και να τους χτυπούν μέσα στο σταθμό του ΗΣΑΠ.

Στην επίθεση τραυματίστηκαν και οι τρεις δόκιμοι αξιωματικοί της Σχολής Ευελπίδων, με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να νοσηλεύονται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με ελαφρά τραύμα. Ακόμη, τραυματίστηκε ένας Γεωργιανός, ο οποίος ρώτησε “Ρε παιδιά τι κάνετε εκεί;”, και τον ξυλοκόπησαν οι κουκουλοφόροι.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: