Κουίκ: Δεν περισσεύει κανένας στην προσπάθεια για αναστήλωση της Ελλάδας

Κουίκ: Δεν περισσεύει κανένας στην προσπάθεια για αναστήλωση της Ελλάδας

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ δήλωσε σήμερα από την Τρίπολη, όπου παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την 194η επέτειο άλωσης της Τρίπολης: «Δεν περισσεύει κανένας στην προσπάθεια για αναστήλωση της Ελλάδας και η σύμπνοια και η εθνική ομοψυχία είναι τα ύψιστα απαιτούμενα».

Ο υφυπουργός κάλεσε να μην ξεχνάμε την πορεία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, «που αν και έκανε το υπέρτατο καθήκον για την Πατρίδα, ταλαιπωρήθηκε βάναυσα, για να δικαιωθεί τελικά από την ιστορία».

Προσθέτοντας, «ας θυμόμαστε την περίπτωσή του και σήμερα, ημέρες κρίσιμες για την Πατρίδα, όπου οι ευθύνες είναι κοινές, δεν περισσεύει κανένας στην προσπάθεια για αναστήλωση της Ελλάδας και η σύμπνοια και η εθνική ομοψυχία είναι τα ύψιστα απαιτούμενα».

Τέλος ο κ. Κουίκ τόνισε, «χαίρομαι ιδιαίτερα, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος παρέστη σήμερα στους εορτασμούς, έθεσε υπό την αιγίδα του την εδώ ανέγερση του Μνημείου – Μουσείου για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, μετά από σχετικό αίτημα του Δημάρχου της Τρίπολης».

 

 

newsbeast.gr-politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: