Κορωνοϊός: Σοκάρουν ακτινογραφίες που δείχνουν τη ραγδαία επιδείνωση στους πνεύμονες 38χρονου ασθενή

Ακτινολόγος του ΚΑΤ ανάρτησε στο Facebook φωτογραφίες που δείχνουν ακτινογραφίες ασθενή με κορωνοϊό και αποτυπώνουν τη ραγδαία επιδείνωση στους πνεύμονές του.

Σοκαριστική είναι η επιδείνωση στους πνεύμονες ασθενή με κορωνοϊό όπως φαίνεται σε δύο ακτινογραφίες που ανάρτησε στο Facebook ακτινολόγος του ΚΑΤ.

Ο κ. Μάνος Καρράς αναφέρει πως οι δύο ακτινογραφίες ανήκουν σε έναν 38χρονο, ο οποίος είναι καπνιστής και διαβητικός, ενώ έχουν καταγραφεί με 7,5 ώρες διαφορά. Ωστόσο, δεν διευκρινίζει πότε και σε ποιο νοσοκομείο πάρθηκαν.

Η πρώτη είναι από την εισαγωγή ασθενή στις 12 το μεσημέρι με 98% κορεσμό οξυγόνου και η δεύτερη, η επαναληπτική, πραγματοποιήθηκε στις 19:30 με τον ασθενή να είναι πλέον με μάσκα οξυγόνου, αναφέρεται στην ανάρτηση.

Gepostet von Μανος Καρρας am Dienstag, 22. September 2020

Όπως αναφέρει ο κ. Καρράς, τα «σύννεφα» στη δεύτερη ακτινογραφία συνήθως σημαίνουν υγρό οίδημα φλεγμονή και «είναι κομμάτι του πνεύμονα που “δεν αναπνέει”».

«Δεν υπάρχει ιός», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Καρράς δίνοντας τη δική του απάντηση σε όλους όσοι ισχυρίζονται πως δεν υφίσταται ο νέος ιός.

Μάλιστα, σε νέα του ανάρτηση ο ακτινολόγος διευκρινίζει τα εξής:

«Επειδή η ανάρτησή μου αναπαράγεται λάθος στα ΜΜΕ. Να διευκρινίσω οτι η ακτινογραφία που ανέβασα χθες ΕΙΝΑΙ από ασθενή που νοσηλεύεται με covid αλλά ΔΕΝ είναι στο νοσοκομείο ΚΑΤ! Το νοσοκομείο ΚΑΤ δεν νοσηλεύει ασθενείς με covid την παρούσα στιγμή».

Διαβάστε ακόμη:Πέταξαν έξω από το αεροπλάνο μητέρα με τον 2χρονο γιο της επειδή ο μικρός δεν φορούσε μάσκα (βίντεο)

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: