Κορωνοϊός: Γεμάτη κόσμο η παραλία στη Θεσσαλονίκη παρά τα αυστηρά μέτρα

Γεμάτη κόσμο ήταν και την Τρίτη η παραλία στη Θεσσαλονίκη, με τους πολίτες να μη συμμορφώνονται στις συστάσεις των αρμόδιων φορέων για μείωση των μετακινήσεων και αποφυγή συγχρωτισμού, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.

Θεσσαλονικείς όλων των ηλικιών βγήκαν για περπάτημα, τρέξιμο ή ποδήλατο στο κομμάτι του παραλιακού μετώπου, από το λιμάνι έως το Μέγαρο Μουσικής, απολαμβάνοντας την επικρατούσα καλοκαιρία.

“Τραγική και παντελώς ανεύθυνη” χαρακτήρισε την κατάσταση ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και πνευμονολόγος Δρόσος Τσαβλής, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

“Ο κόσμος θα πρέπει να μείνει στα σπίτια του. Δεν πρέπει να μαζεύονται στην παραλία. Είναι ανεύθυνο και επικίνδυνο. Δεν το καταλαβαίνουν; Πίστευα ότι οι εικόνες του περασμένου Σαββατοκύριακου θα ήταν οι τελευταίες και πως επρόκειτο για ανθρώπους που δεν είχαν ενημερωθεί σωστά”, σημείωσε ακόμα ο κ. Τσαβλής.

Μάλιστα, εξήγησε πως ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να βάλει “λουκέτο” στο παραλιακό μέτωπο παρά μόνο να καθαρίζει και να απολυμαίνει με τις υδροφόρες και ειδικό απολυμαντικό υγρό τον χώρο, όπως και πράττει τις τελευταίες ώρες.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: