Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση Τσιόδρα – Χαρδαλιά για την πανδημία στην Ελλάδα

Στις 6 το απόγευμα

Περίπου δύο μήνες αφότου σταμάτησε η καθημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας από τον Σωτήρη Τσιόδρα, η αύξηση των κρουσμάτων του ιού οδήγησε στην επιστροφή του.

«O Yφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Χθες, Δευτέρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σε ερώτηση αναφορικά με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διάσταση απόψεων μεταξύ των επιστημόνων, απάντησε ως εξής:

«Δεν υπάρχει καμία απόσυρση από το προσκήνιο του κ. Τσιόδρα, ο οποίος παραμένει επικεφαλής της ομάδας των ειδικών και συμμετέχει σε όλες τις συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό, με τακτικότητα, όλο το προηγούμενο διάστημα πριν αποφασιστεί αυτή η επί τρεις φορές την εβδομάδα σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό. Άρα δεν υπάρχει καμία διάσταση».

Διαβάστε ακόμη:«Εξπρές Σκιάθος»: Πάνω από 20 πρόστιμα σε επιβάτες για τη μη χρήση μάσκας

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: