Κόρινθος: Η τρίτη διάρρηξη ήταν μοιραία για τον δράστη

Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου αποκαλύφθηκε ότι ήταν μέλος σπείρας που είχε διαρρήξει στις 12 Μαΐου άλλο ένα σπίτι

Σύξυλο άφησαν οι άγνωστοι συνεργοί του έναν 45χρονο μαζί με τον οποίο αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα σπίτι στην Κόρινθο, καθώς έσπευσαν να εξαφανιστούν όταν είδαν τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να καταφθάνουν. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί μόνο αυτός.

Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου αποκαλύφθηκε ότι ήταν μέλος σπείρας που είχε διαρρήξει στις 12 Μαΐου άλλο ένα σπίτι στην Κόρινθο και είχε αρπάξει διάφορα χρυσαφικά και στις 22 Μαΐου μια επιχείρηση στο 79ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, από την οποία είχαν κλέψει διάφορα ανταλλακτικά και εξαρτήματα οχημάτων. Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου και οι έρευνες για την ταυτοποίηση των συνεργών του συνεχίζονται, ενώ το όχημα που χρησιμοποιούσε κατασχέθηκε μαζί με τα διαρρηκτικά εργαλεία του.

 *** Μια 45χρονη τσιγγάνα ήταν η δράστιδα της διάρρηξης που είχε γίνει στις 4 Ιανουαρίου στο σπίτι μιας 79χρονης γυναίκας στην Πρέβεζα με λεία χρήματα και κοσμήματα. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και το γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών και σε βάρος της δράστιδας σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

 *** Στο σπίτι ενός 23χρονου στη Μόρια της Λέσβου εισέβαλε παραβιάζοντας την είσοδό του ένας 22χρονος Αφγανός και άρπαξε ένα κόσμημα αξίας 100 ευρώ. Ο νεαρός αλλοδαπός εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα αστυνομικούς της Ασφαλείας Μυτιλήνης,  συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: