Κοντονής: "Έχουμε ανάγκη από καθαρά πρωταθλήματα"

Κοντονής: «Έχουμε ανάγκη από καθαρά πρωταθλήματα»

Κοντονής: "Έχουμε ανάγκη από καθαρά πρωταθλήματα"
Στο πλαίσιο της απονομής του καλύτερου Έλληνα (Δημ. Παπαδόπουλου) ο κ. Κοντονής τόνισε: Το πρώτο που θα ήθελα να πω είναι ότι, γενναιότητα είναι να αναγνωρίζεις το λάθος στη ζωή, να το παραδέχεσαι και να ζητάς συγνώμη. Οι ποδοσφαιριστές δίνουν μεγάλο αγώνα στο γήπεδο και πρέπει παράλληλα να δώσουν και ένα μεγάλο αγώνα για την πάταξη της βίας.

Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού σημείωσε ότι: Αυτό που ζούμε κάθε Σαββατοκύριακο είναι να αιμορραγεί η έννομη τάξη, είναι αδιανόητο. Είναι αδιανόητο συμπολίτες μας να βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, συνάνθρωποί μας να βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, να κινδυνεύει η ζωή τους, να έχουμε σοβαρές σωματικές βλάβες.

Μάλιστα πρόσθεσε πως: Είναι αδιανόητο, νέοι άνθρωποι που μπορούν να έχουν μια λαμπρή προοπτική στη ζωή τους, να εγκλωβίζονται σε αυτόν τον ακραίο φανατισμό, της μισαλλοδοξίας και της εξόντωσης του άλλου.

Ο κ. Κοντονής σημείωσε πως όλοι οι εμπλεκόμενοι στον αθλητισμό έχουν ανάγκη από καθαρά πρωταθλήματα, υποστηρίζοντας ότι: αυτό είναι το μήνυμα της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού, της ηγεσίας του Υπουργείου Αθλητισμού. Καθαρά πρωταθλήματα για να έχουμε τέτοια λαμπρά παραδείγματα.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: