Κόμπι Μπράιαντ: Η "προφητική" συμφωνία που είχε κάνει με τη γυναίκα του για το ελικόπτερο

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, έγινε viral ένα tweet από το 2012 που έγραφε ότι ο Black Mamba θα καταλήξει να πεθάνει από πτώση του ελικοπτέρου. Πολλοί τρόμαξαν με την ακρίβεια της πρόβλεψης, αλλά φαίνεται πως υπάρχει μια γνώση σε όσους αγοράζουν το ελικόπτερο πως η ασφάλεια τους δεν είναι καν σε ένα επαρκές επίπεδο. Ιδίως όταν οι καιρικές συνθήκες είναι όπως αυτές την Κυριακή.

Αυτή η γνώση υπήρχε και στον Κόμπι και τη γυναίκα του Βανέσα, αφού όπως αποκάλυψε άνθρωπος της οικογένειας στο αμερικάνικο People, οι δυο τους είχαν κάνει μια άτυπη συμφωνία. «Είχαν συμφωνήσει πως δεν θα έμπαιναν ποτέ και οι δύο στο ελικόπτερο, ώστε αν συνέβαινε κάτι, τα παιδιά τους να είχαν έναν από τους δύο γονείς τους».

Επιπλέον, ο Κόμπι είχε ξεκαθαρίσει πως ο πιλότος Άρα Ζομπαγιάν που οδηγούσε το ελικόπτερό του και έχασε τη ζωή του, είναι ο μοναδικός που εμπιστευόταν για να τον μεταφέρει.

Κι η μοίρα φρόντισε να παίξει το πιο τραγικό της χαρτί και να δείξει την ειρωνεία της προς τον Κόμπι με τον τρόπο που «υπέγραψε» το τέλος του.

Το πιο τραγικό στην όλη υπόθεση είναι πως ο Κόμπι είχε ανάγκη να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια του, γιατί ως παίκτης του έλειπε αυτό. Γι΄αυτό και έκανε εκτεταμένη χρήση του ελικοπτέρου, ώστε να μη χάνει πολύτιμο χρόνο από τα παιδιά και τη γυναίκα του σε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πηγή: peoplegreece.com

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: