Κηφισιά: Άνδρα σκότωσε την πρώην σύζυγό του και τη φίλη της έξω από σούπερ μάρκετ

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κηφισιά όπου άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του, ενώ πυροβόλησε θανάσιμα και τη φίλη της, έξω από σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης περίμενε την πρώην σύζυγό του να βγει για διάλειμμα, όπου την πυροβόλησε και τη σκότωσε. Κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, πυροβολήθηκε θανάσιμα και η φίλη της.

Το πρώην ζευγάρι φέρεται να είχε διαμάχη το τελευταίο χρονικό διάστημα για την επιμέλεια των παιδιών, ηλικίας 5 και 8 ετών, γεγονός που οδήγησε στο φονικό.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Αχαρνών 80 στην Κηφισιά, σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, με τις δύο γυναίκες να βρίσκονται μέσα σε όχημα Smart την ώρα που δέχθηκαν την επίθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας πυροβόλησε από κοντά τουλάχιστον δέκα φορές. Οι άτυχες γυναίκες ήταν βαριά τραυματισμένες αλλά στη συνέχεια έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης είναι αστυνομικός της Τροχαίας, 35 ετών, ωστόσο αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να έχει συλληφθεί στο παρελθόν.

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: