Κέρκυρα: Αλλοδαποί θεριακλήδες ξάφρισαν τσιγάρα και καπνό

Η έλλειψη… νικοτίνης έκανε κλέφτες μία 39χρονη γυναίκα και έναν 20χρονο από τη Βουλγαρία, που μπήκαν παριστάνοντας τους πελάτες σε μια εμπορική επιχείρηση 

Η έλλειψη… νικοτίνης έκανε κλέφτες μία 39χρονη γυναίκα και έναν 20χρονο από τη Βουλγαρία, που μπήκαν παριστάνοντας τους πελάτες σε μια εμπορική επιχείρηση στην περιοχή των Εσπερίων στην Κέρκυρα και κατάφεραν να ξαφρίσουν πακέτα τσιγάρων και καπνού αξίας 150 ευρώ!

Ο ιδιοκτήτης πήρε είδηση την κλοπή και έκανε καταγγελία σε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι εντόπισαν τους δυο… «θερικαλήδες» αλλοδαπούς, τους συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα είδη. Οι δύο Βούλγαροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.

*** «Θεριακλήδες» ήταν και δύο Αλγερινοί ηλικίας 25 και 33 χρόνων που, μαζί με έναν άγνωστο ακόμη συνεργό τους, μπήκαν σε ένα κατάστημα στην περιοχή Μόρια της Λέσβου μόλις είδαν τον ιδιοκτήτη να απομακρύνεται. Οι τρεις αλλοδαποί άρπαξαν από το ταμείο 140 ευρώ, πήραν και 15 πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού και προσπάθησαν να διαφύγουν. Όμως, ο καταστηματάρχης τους είδε και κάλεσε την Αστυνομία. Οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης όπου τους ασκήθηκε δίωξη για κλοπή. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: