Κερδισμένοι και Χαμένοι του Καλοκαιριού

Σε 3 εβδομάδες, λήγει επισήμως το Καλοκαίρι. Πολλά αυτά που συντελέστηκαν τους θερινούς μήνες και έφεραν τα πάνω κάτω σε αισθήματα και σχέσεις. Το φετινό Καλοκαίρι κρατάει τα ηνία σε καινούργιους έρωτες και επανασυνδέσεις. Πολλοί όμως και αυτοί που πήραν την δύσκολη απόφαση, να χωρίσουν και να οδεύσουν μόνοι. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη χρόνος αλλά Και καλές αστρολογικές όψεις, που μπορούν να επανασυνδέσουν άτομα και συναισθήματα.

Για όλους:

Κριός: Ανήκετε στους πρωταγωνιστές της σεζόν. Είσαστε αυτοί που προκάλεσαν τα περισσότερα καρδιοχτύπια και αναστατώσεις κάθε είδους στο αντίθετο φύλλο. Αυτό σας έκανε και να χωρίσετε, ή να σας χωρίσουν. Τα μπείτε σε νέες σχέσεις ή και να μείνετε τελείως μόνοι σας. Το τωρινό σας στάτους δεν το ξέρετε ούτε και εσείς.

Ταύρος: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Με την Αφροδίτη στην φιλική Παρθένο, μπορείτε να πείτε ότι απλά θα καθίσετε αναπαυτικά και θα παρελάσουν από μπροστά σας παλιός και καινούργιος κόσμος. Είσαστε σε μια φάση που επιτέλους ξέρετε τι θέλετε. Ακόμη και αυτοί που είναι μέσα σε σχέση, θα ξεκαθαρίσουν τα θέλω τους.

Δίδυμοι: Έχετε αφιερώσει τον χρόνο σας στο να σώσετε καταστάσεις συναισθηματικές, που ίσως και να μην αξίζουν. Δείτε με μια πιο καθαρή ματιά τι θέλετε και αν τελικά το παρόν άτομο στην προσωπική σας ζωή μπορεί να το υποστηρίξει. Αν όχι, μην χάνετε τον χρόνο σας….και της άλλης πλευράς βεβαίως.

Καρκίνος: Κυνηγάτε κάτι που όλο σας ξεγλιστράει από τα χέρια. Η αισθηματική σας ανασφάλεια, πρέπει να λάβει ένα τέλος και εσείς πια να λυτρωθείτε πια από καταστάσεις και άτομα που μόνο σας πληγώνουν. Αδέσμευτοι και χωρισμένοι θα ξεκουράσουν το μυαλό τους, μέσα από τις παρέες τους.

Λέων: Απελευθερώστε το μυαλό σας από τα παλιά. Δεν έχει κανένα νόημα να εμπλέκεστε συνεχώς σε διαδικασίες που μόνο σας πονούν και δεν έχουν κανένα πρακτικό όφελος. Ο Ήλιος πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, δείχνει την ανάγκη για απομόνωση και επανάκτηση δυνάμεων.

Παρθένος: Οι επιπόλαιες κινήσεις του παρελθόντος δεν μπορούν να έχουν καμία εφαρμογή στο τώρα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποσαφηνίσετε μέσα στην ψυχή σας. Οι μέρες είναι δημιουργικές και πιθανόν η Αφροδίτη να σας κάνει κάποια καινούργια γνωριμία.

Ζυγός: Κάθε φορά που έχετε τις κλειστές σας χάνεστε από τα εγκόσμια και αυτό πιθανόν τον άνθρωπο σας να τον στεναχωρεί. Σίγουρα σαν ζώδιο έχετε την ισορροπία σας, άρα κάντε αυτό που είναι καλύτερο για εσάς και τους ανθρώπους που σας εμπιστεύονται. Εν τέλει μπορείτε να μείνετε μόνοι σας, και μέχρι να χαλαρώσετε.

Σκορπιός: Έχετε απαλλαχτεί από τις άσχημες συναναστροφές του παρελθόντος και το μόνο, που κοιτάτε στο τώρα είναι να μείνετε μόνοι σας και να διασκεδάσετε με τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Αυτοί ελπίζουν σε μια επανένωση, θα έχουν μετά τα μέσα του Αυγούστου ειδήσεις, που θα τους ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Τοξότης: Πιθανολογείτε, δεν είστε και απόλυτα σίγουροι. Αυτό αγορά μια παλαιότερη ιστορία γνωριμίας – έρωτα, που σας κάνει και σκέφτεστε αν τελικά αξίζει να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις για να την ξαναζωντανέψετε. Μπορεί στην αρχή να υπάρξουν διαφωνίες αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι καλό θα βγει.

Αιγόκερως: Οι ερωτικές σας προθέσεις δεν επιστρέφονται από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα το έχετε παρατηρήσει αλλά δεν θα πρέπει να τραβήξετε σε μήκος χρόνου. Ανοίξτε τα μάτια σας σε νέο κόσμο που σας πολιορκεί.

Υδροχόος: Είσαστε ενεργοποιημένοι στα πάντα. Είναι μια εξαιρετική εποχή που μπορείτε να διαθέσετε πια χρόνο στον εαυτό σας και να αφήσετε τους τολμηρούς να σας πλησιάσουν και να κάνουν, την αληθινή τους προσπάθεια να σας κερδίσουν.

Ιχθείς: Αποφύγετε αυτήν την εποχή να έρθετε σε σύγκρουση με τον άνθρωπο σας, καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε ρήξη…Καλοκαιριάτικα. Μπορείτε να μιλήσετε, να αποφύγετε τις αναφορές στο παρελθόν, και να προτείνετε για το μέλλον σας.
αstrolive

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: