Κεφαλονιά: Κίνητρο €500 δίνουν οι δήμοι Αργοστολίου και Σάμης για τις κενές θέσεις στο νοσοκομείο Αργοστολίου

Χρηματικό επίδομα 500 ευρώ τον μήνα προσφέρουν οι δήμοι Αργοστολίου και Σάμης στην Κεφαλονιά προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο του Αργοστολίου.

Η χορήγηση του μηνιαίου επιδόματος είναι μια κίνηση έμπρακτης και καθοριστικής στήριξης των δύο δήμων προς την κατεύθυνση της στελέχωσης του Νοσοκομείου, που καλύπτει έναν πληθυσμό σχεδόν 28.000 μόνιμων κατοίκων, αλλά και πλήθους τουριστών που επισκέπτονται το νησί κάθε καλοκαίρι.

Δυστυχώς, οι κενές θέσεις βασικών ιατρικών ειδικοτήτων στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα, παρά τις επαναλαμβανόμενες προκηρύξεις για στελέχωσή του.

Την τρέχουσα περίοδο, το νοσοκομείο με την προκήρυξη με αριθμό 8106/5-8-2022 (ΑΔΑ:689Η4690ΒΔ-3Η5) επιθυμεί την πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ: Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας, Επιμελητή Β’ Εσωτερικής Παθολογίας, Διευθυντή Αναισθησιολογίας, Επιμελητή Β’ Μαιευτικής- Γυναικολογίας, Διευθυντή Ακτινολογίας, Επιμελητή Β’ Ακτινολογίας, Επιμελητή Β’ Καρδιολογίας και Επιμελητή Β’ Ιατρικής — Βιοπαθολογίας – Εργαστηριακής Ιατρικής.

Η καταληκτική ημερομηνία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι η 2α Σεπτεμβρίου 2022.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: