«Κάτι Ψήνεται»: Γνωρίστε τους παίκτες της εβδομάδας (trailer)

Με περισσότερα από 14.000 επεισόδια σε 42 διαφορετικές χώρες, η πιο πετυχημένη εκπομπή μαγειρικής παγκοσμίως «Κάτι Ψήνεται» στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00, στον ΑΝΤ1.

Κάθε εβδομάδα, πέντε μοναδικοί χαρακτήρες ανοίγουν το σπίτι τους και την κουζίνα τους. Ο stand – up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου, σχολιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο κάθε τους βήμα και φυσικά όλη τους την προσπάθεια. Σκοπός όλων των παικτών είναι να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας, βάζοντας φαντασία, κέφι και μεράκι στο μενού που ετοιμάζουν. Οι καλεσμένοι βαθμολογούν τις επιδόσεις του κάθε οικοδεσπότη κι εκείνος που συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία της εβδομάδας κερδίζει 2.000 ευρώ.
Οι οικοδεσπότες των πέντε νέων επεισοδίων
Δευτέρα 25 Μαρτίου – Κωνσταντίνα, 32 ετών
Η Κωνσταντίνα είναι αρραβωνιασμένη και ζει με τον σύντροφό της στη Χαλκίδα. Το τελευταίο διάστημα δεν εργάζεται αλλά στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης. Έμαθε από παιδί να μαγειρεύει διότι παρακολουθούσε με προσοχή τη μαμά της στην κουζίνα. Ήταν μόλις 12 ετών όταν αποπειράθηκε να φτιάξει το πρώτο της ζυμωτό ψωμί. Η Κωνσταντίνα υποστηρίζει ότι στη μαγειρική δεν χρειάζεται τίποτα άλλο έκτος από φαντασία και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο της αρέσει πολύ.  Στον ελεύθερο χρόνο της προσφέρει εθελοντική εργασία σε ομάδα μυελού των οστών.  Όταν θέλει να χαλαρώσει, παίρνει την κολλητή της φίλη και βγαίνουν έξω, συνήθως για να παίξουν bowling.
Τρίτη 26 Μαρτίου – Γιάννης, 38 ετών
Ο Γιάννης είναι 38 ετών και ζει με την κόρη του και τη σύντροφο του. Σπούδασε ψυκτικός αλλά τελικά δεν του άρεσε και δεν εξάσκησε το επάγγελμα ποτέ. Από μικρός ήθελε να γίνει μάγειρας αλλά οι γονείς του δεν του το επέτρεψαν. Στα 18 του ωστόσο άρχισε να δουλεύει σαν βοηθός μάγειρα έως ότου γίνει οδηγός σε φούρνο, δουλειά που κάνει μέχρι και σήμερα. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με ξύλινες κατασκευές. Επίσης, ασχολείται και την μεγάλη του αγάπη που είναι η ζαχαροπλαστική. Συγκεκριμένα φτιάχνει μπισκότα και γλειφιτζούρια και τα διακοσμεί με ζαχαρόπαστα. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ κοινωνικός. Στο φαγητό οι γεύσεις που προτιμά είναι οι παραδοσιακές, και δεν αντέχει τα «γκουρμέ» πιάτα.  Δεν τρώει καθόλου ψάρι και θα το σκεφτεί πολύ να δοκιμάσει αν υπάρχει στο τραπέζι. Αν κερδίσει το έπαθλο είναι πολλά πράγματα που θα ήθελε να κάνει, όπως  ένα αεροπορικό ταξίδι με την κόρη του, να εξοπλίσει την κουζίνα του ή να καταφέρει επιτέλους να παντρευτεί την σύντροφό του.
Τετάρτη 27 Μαρτίου – Πολυξένη  (Ξένια), 27 ετών
Η Πολυξένη είναι 27 ετών και μένει στην Σαλαμίνα μαζί με τον σύζυγό της και τα δυο της παιδιά (6 και 3 ετών). Σπουδάζει κοινωνική λειτουργός. Είναι δοτική, πολύ ευαισθητοποιημένη με τα παιδιά και γενικά με όσους ανθρώπους χρειάζονται βοήθεια. Με την μαγειρική τα πάει εξαιρετικά. Την ευχαριστεί πολύ να μαγειρεύει και ειδικά για την οικογένειά της. Δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο λόγω των υποχρεώσεων της αλλά πάντα καταφέρνει να ξεκλέβει λίγη ώρα για να παίζει επιτραπέζια παιχνίδια με την οικογένεια της.
Πέμπτη 28 Μαρτίου – Δημήτρης, 38 ετών
Ο Δημήτρης είναι 38 ετών και παντρεμένος εδώ και ενάμιση χρόνο. Πριν από έξι μήνες ήρθε στη ζωή το πρώτο του παιδάκι. Μένει στα Μέγαρα και εργάζεται ως barista σε καφέ της περιοχής. Απολαμβάνει απίστευτα να μαγειρεύει, και είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να κάνει μέσα στην ημέρα. Θεωρεί ότι είναι φοβερός μάγειρας και ότι και αν προσπαθήσει να φτιάξει, σίγουρα θα το κάνει πολύ νόστιμο. Όταν έχει χρόνο για τον εαυτό του τον ευχαριστεί να παίρνει το ποδήλατό του και να κάνει βόλτες, με αυτόν τον τρόπο χαλαρώνει και ξεφεύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
Παρασκευή 29 Μαρτίου – Νικολέτα, 39 ετών
Η Νικολέτα είναι μια γλυκιά αλλά και χειμαρρώδης γυναίκα. Ενθουσιάζεται όταν βιώνει νέες εμπειρίες και δεν απογοητεύεται εύκολα. Έχει δύο παιδιά (ένα αγόρι 15 ετών, και ένα κopiτσι 13 ετών) και πολύ καλή σχέση με τη μαγειρική. «Γουστάρει τρελά», όπως λέει, να μαγειρεύει και αυτό προσπαθεί να το περάσει και στην κόρη της. Προσπαθεί να την έχει μαζί της στην κουζίνα για να της μαθαίνει γαστρονομικά μυστικά. Έχει σπουδάσει κομμωτική, αλλά για πολλά χρόνια εργαζόταν σε ινστιτούτο αισθητικής. Παλαιότερα ασχολούνταν με τον χορό, έκανε Latin, και τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει το γυμναστήριο.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: