Καταζητούμενος στο Βέλγιο συνελήφθη στην Κακαβιά

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Ένταλμα το οποίο εκκρεμούσε σε βάρος του, η κατηγορία που του αποδίδουν οι διωκτικές αρχές του Βελγίου επισύρει μέγιστη ποινή φυλάκισης 20 ετών

Με βαρύτατη ποινή απειλείται ένας Αλβανός ο οποίος επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από την πατρίδα του μέσω της Κακαβιάς, αλλά διαπιστώθηκε ότι τον αναζητούσαν οι αρχές του Βελγίου ως μέλος κυκλώματος που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Ο αλλοδαπός εμφανίστηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς επιχειρώντας είσοδο στη χώρα, όμως όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπιστώθηκε ότι διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των βελγικών αρχών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών.

Έτσι, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων, που δρομολογεί την έκδοσή του στο Βέλγιο. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Ένταλμα το οποίο εκκρεμούσε σε βάρος του, η κατηγορία που του αποδίδουν οι διωκτικές αρχές του Βελγίου επισύρει μέγιστη ποινή φυλάκισης 20 ετών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: