Καστοριά: Αγόρασε εν γνώσει του κλεμμένο φορτηγάκι

Το φορτηγάκι είχε κλαπεί τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου από περιοχή των Ιωαννίνων και ο άγνωστος προς το παρόν δράστης το είχε μεταφέρει σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Σαν κύριος πάρκαρε έξω από το σπίτι του σε περιοχή της Καστοριάς το αγροτικό φορτηγάκι που είχε αγοράσει «κοψοχρονιά» από έναν… άγνωστο, αν και γνώριζε ότι ήταν κλεμμένο! Εκεί το βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι αναζητούν τώρα και τον πωλητή, που ήταν και ο δράστης της κλοπής.

Το φορτηγάκι είχε κλαπεί τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου από περιοχή των Ιωαννίνων και ο άγνωστος προς το παρόν δράστης το είχε μεταφέρει σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Εκεί συναντήθηκε το πρωί της Κυριακής με τον 31χρονο Έλληνα από την Καστοριά, ο οποίος πλήρωσε για να το αγοράσει εν γνώσει του ότι αποτελεί προϊόν κλοπής.

Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ το κλεμμένο αγροτικό κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Η έρευνα για τον δράστη της κλοπής βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: