Καρδίτσα: Τον «τσάκωσαν» για δύο κλοπές και εξιχνίασαν άλλες τέσσερις

Για δύο κλοπές που διέπραξε την ίδια ημέρα είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και της ΟΠΚΕ ένας άνδρας στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων στην Καρδίτσα, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, αλλά αποδείχθηκε ότι είχε διαπράξει τουλάχιστον άλλες τέσσερις.

Πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών, ο δράστης είχε ξηλώσει σε μια περιοχή του Δήμου Σοφάδων την μπαταρία ενός γεωργικού ελκυστήρα και είχε κλέψει ένα αγροτικό φορτηγό από περιοχή του Δήμου Τυρνάβου. Και τα δυο βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Όμως, από την προανάκριση προέκυψε ότι, στις αρχές Ιουλίου και Αυγούστου, ο δράστης είχε κλέψει δυο μοτοσικλέτες και είχε διαρρήξει ένα σπίτι και ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στους Σοφάδες και την ευρύτερη περιοχή, από τα οποία είχε αρπάξει 50 ευρώ, μία επαναληπτική καραμπίνα, ένα ασύρματο τηλέφωνο, μια οθόνη υπολογιστή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε σε βάρος του συμπληρωματική δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα καθώς εκτιμούν ότι ο δράστης είχε διαπράξει και άλλες κλοπές.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: