Karate Kid: Πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί της ταινίας που σημάδεψε τα 80s! [Εικόνες]

Το The Karate Kid ήταν μία ταινία που επηρέασε, ενέπνευσε και διασκέδασε πολλούς θεατές ενώ άφησε ερμηνείες που ποτέ δεν θα ξεχαστούν.

Γι’αυτό ακριβώς, η κληρονομιά της ταινίας συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Πού βρίσκονται όμως σήμερα οι ηθοποιοί της ταινίας; Ελάτε να το ανακαλύψουμε!

1. Ralph Macchio, Daniel LaRusso

Στα 22 του, ο Macchio κέρδισε τον ρόλο του Daniel LaRusso! Υποδύθηκε ένα παιδί που ήταν θύμα bullying και βρήκε τον δρόμο του μέσα από τις πολεμικές τέχνες. Ο Macchio έκανε πρόσφατα μία εμφάνιση στο How I Met Your Mother και στην ταινία Hitchcock.

2. Pat Morita, Keisuke Miyagi

Ο Keisuke ήταν ο σωτήρας και μέντορας του Daniel που του έμαθε καράτε. Ήταν ένας ρόλος που του χάρισε υποψηφιότητα για Όσκαρ και έπαιξε και στις υπόλοιπες ταινίες πέρα από την πρώτη. Εκτός από αυτό, πήρε μέρος στην εκπομπή Happy Days και σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, μέχρι τον θάνατό του το 2005.

3. Elisabeth Shue, Ali Mills

Η Shue έκανε μεγάλη επιτυχία μετά τον ρόλο της ως το κορίτσι του Daniel. Απέδειξε πως ήταν μία πολύπλευρη ηθοποιός αφού πρωταγωνίστησε στο Leaving Las Vegas, έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από εκείνη. Τώρα παίζει στο CSI: Crime Scene Investigation.

4. William Zabka, Johnny Lawrence

Ο Zabka είναι ένας διάσημος κακοποιός του Χόλιγουντ και γνώρισε μεγάλη επιτυχία μετά τον ρόλο του στο The Karate Kid. Δεν δουλεύει όμως αποκλειστικά ως ηθοποιός. Κάνει και άλλα πράγματα πίσω από την κάμερα όπως το να γράφει σενάρια, να σκηνοθετεί και ασχολείται και με την παραγωγή. Το πιο γνωστό του έργο είναι το Most, το οποίο έγραψε και γύρισε.

5. Martin Kove, John Kreese

Ο Martin Kove είχε το τέλειο βλέμμα για τον ηγέτη των Cobra Kai. Φήμες είχαν πει πως ο ρόλος είχε προταθεί αρχικά στον Chuck Norris αλλά τον απέρριψε γιατί ήταν αρνητικός. Μετά, ο Kove εμφανίστηκε και στις υπόλοιπες ταινίες Karate Kid και ταινίες όπως Black Sheep και Middle Men.

6. Randee Heller, Lucille LaRusso

Η αξιολάτρευτη μητέρα του Daniel έκλεψε τις καρδιές των θεατών με το ταλέντο της. Η καριέρα της μετά την ταινία ήταν πολύ λαμπρή και έχει παίξει σε διάσημες σειρές όπως The Mentalist, Desperate Housewives και Mad Men.

Πηγή: true.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: