Παντελίδης: Η οργή του κόσμου για Σκορδά & τα εκατοντάδες υβριστικά μηνύματα!

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνίστρια τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια λίγες ώρες μετά το τελευταίο “αντίο” στον Παντελή Παντελίδη, έχει έρθει αντιμέτωπη με την οργή του κόσμου! Ο λόγος;

Τα σχόλια που έκανε δύο μέρες πριν τον τραγικό θάνατο του, με αφορμή τον στίχο του για την Κύπρο και τα Κατεχόμενα.

Η Σκορδά μέσα από το Πρωινό μαζί με τον Άρη Καβατζίκη κατέκριναν τον τραγουδιστή και το κομμάτι.

«Εγώ ξέρω ότι κάποιες κοπέλες από Αθήνα, όταν ήταν ο Παντελίδης στη Θεσσαλονίκη, ταξίδευαν μόνο και μόνο για να τον δουν από κοντά και αν προκύψει και κάτι προέκυψε… Αυτό με γεια του και με χαρά του! Αλλά το να βγεις, να πας εκεί και να κάνεις μια ομοιοκαταληξία χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες, νομίζω ότι δεν είναι ωραίο. Λίγο ψωνίζεσαι και δεν ξέρεις που είναι τα όρια και μέχρι που σε παίρνει» είχε πει η τότε η Φαίη.

Βέβαια, τα λόγια του Καβατζίκη ήταν ακόμα πιο καυστικά (και αυτός αντιμετωπίζει την οργή των θαυμαστών του Παντελίδη), εχοντας τότε προκαλέσει την έκρηξη του Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος με πάθος υπερασπίσθηκε τον τραγουδιστή.. Μάλιστα, θαυμαστές του Παντελή μπήκαν στους προσωπικούς λογαριασμούς του στο Instagram κι έστελναν εκατοντάδες μηνύματα. Στης, δε, Φαίης έγινε απίστευτος χαμός, αφού μόνο κάτω από μία φωτογραφία της υπήρχαν περισσότερα από 500 μηνύματα που την έβριζαν με πολύ άσχημο τρόπο.

Μέχρι που η παρουσιάστρια έκανε το λογαριασμό της προσωπικό! Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας ήταν σε άσχημη ψυχολογική διάθεση και όταν ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο χαμό του Παντελίδη, εκείνη αρκέστηκε να σχολιάσει: «Δύναμη και κουράγιο στη μάνα».

Ιδού τα σχόλια που έκαναν Σκορδά και Καβατζίκης στο Πρωινό την περασμένη Τρίτη (16/2) και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα:

Πηγή: womenonly.gr

Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: