Κάνει κρύο, καιρός για puffer: Τα 10 μπουφάν που πρέπει να αγοράσεις τώρα

Θα τα φοράς ξανά και ξανά με όλα τα αγαπημένα σου ρούχα.

Διανύουμε έναν από τους πιο κρύους χειμώνες των τελευταίων ετών με αποκορύφωμα την κακοκαιρία «Ελπίδα» που έπληξε τη χώρα. Κακά τα ψέματα κορίτσια, το μόνο που θέλουμε όλες καθημερινά είναι να σηκωθούμε από το κρεβάτι και να βγούμε έξω από το σπίτι με ζεστά και cozy ρούχα. Μιας και δεν γίνεται να πάρουμε αγκαλιά το αγαπημένο μας πάπλωμα, υπάρχει ένα fashion item που προσφέρει ακριβώς την ίδια αίσθηση. Ναι, καλά διάβασες.

Το must-have πανωφόρι για το 2022

Σε περίπτωση που δεν το έχεις ήδη μαντέψει, αναφέρομαι στο puffer jacket. Το συγκεκριμένο μπουφάν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτιμήσεων όλων των stylish γυναικών και όχι άδικα. Άνετο, στυλάτο και ευκολοφόρετο, ταιριάζει κυριολεκτικά με τα πάντα και μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Συνδύασέ το με φόρμες, κολάν και τα αγαπημένα σου jeans για να ολοκληρώσεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Τα καλά νέα είναι πως τα βρίσκεις πλέον σε διάφορα μεγέθη, σε εντυπωσιακά χρώματα και prints που ικανοποιούν κάθε γούστο και στυλ. Αποτελούν ιδανική επένδυση για τις χειμερινές σου εξορμήσεις στο βουνό, πόσο μάλλον αν βρεθείς σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο.

Πίστεψέ με, ο έντονος όγκος που διαθέτουν τα συγκεκριμένα μπουφάν δεν είναι μειονέκτημα. Αν νομίζεις ότι σε κάνουν να φαίνεσαι πιο curvy, ειλικρινά δεν ισχύει όταν το συνδυάσεις έξυπνα, σύμφωνα πάντα με τον σωματότυπό σου.

Κάνει κρύο, καιρός για puffer: Τα 10 μπουφάν που πρέπει να αγοράσεις τώρα

10 χρωματιστά παλτό που θα σε ζεστάνουν με στυλ (Shopping list)

Πώς θα φορέσεις το puffer μπουφάν φέτος- 5 προτάσεις

#1 Με κολάν, oversized πουλόβερ και αρβυλάκια

#2 Με τζιν παντελόνι, ζιβάγκο και sneakers

#3 Mε φόρμες και αθλητικά παπούτσια

#4 Με φορέματα και μπότες

#5 Με παντελόνι φόρμας, φούτερ και sneakers

Πηγή κεντρικής: @lissyroddyy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις 10 από τα ωραιότερα puffer μπουφάν της αγοράς που ξεχώρισα για εσένα.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: