Καλεσμένη στον γάμο της φίλης σου; 7 αέρινα φορέματα που μπορείς να φορέσεις

Comfy σχέδια που θα σου δώσουν άνεση και θα αναδείξουν τις αναλογίες σου.

Το τηλέφωνο έχει πάρει φωτιά. Η φίλη σου παντρεύεται και η αγωνία έχει αρχίσει να της χτυπάει την πόρτα. Δε χρειάζεται να έχει «cold feet» για να βρίσκεται σε αυτό το mood. Το στρες για τις ετοιμασίες είναι υπέρ αρκετό για να δημιουργήσει αναταραχή.

Ναι, καταλαβαίνεις τη φίλη σου. Είσαι εκεί να τη στηρίξεις σε ό,τι χρειαστεί. Τι γίνεται, όμως, με τις δικές σου ετοιμασίες;

Τι θα φορέσεις ως καλεσμένη στον γάμο;

Ως καλεσμένη στον γάμο, έχεις να σκεφτείς το φόρεμα που θα επιλέξεις. Δεν μπορείς να το αφήσεις για τελευταία στιγμή. Μετά θα τρέχεις -μεταφορικά και κυριολεκτικά- και μπορεί να μην έχεις τον χρόνο να βρεις αυτό που θες.

Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να έχεις μεριμνήσει για το σχέδιο αρκετές εβδομάδες πριν. Επειδή με πετυχαίνεις σε αντίστοιχο mood -η φίλη μου παντρεύεται-, βρίσκομαι αρκετό καιρό στην αναζήτηση του «τέλειου» φορέματος.

8 φορέματα που ταιριάζουν άψογα με τα μαύρα σανδάλια σου

Καλεσμένη στον γάμο της φίλης σου; 7 αέρινα φορέματα που μπορείς να φορέσεις

Νο1 προτεραιότητα: Η άνεση

Με την επέλαση των δύο lockdown, εστίασα περισσότερο στο θέμα της άνεσης. Σίγουρα οι πιο grande επιλογές είναι περισσότερο συνδυασμένες με τους γάμους, όμως, όταν έχεις νιώσει την comfy αίσθηση στα ρούχα της καραντίνας, είναι πολύ δύσκολο να την αποχωριστείς.

Όχι να εμφανιστείς με τη φόρμα σου, εννοείται, αλλά να επιλέξεις άνετα και αέρινα σχέδια σε φορέματα που διευκολύνουν ό,τι περιλαμβάνει αυτή η μέρα. Με τόσες ώρες στο πόδι και με τους χορούς -δεν ξέρω αν είσαι του χορού, αλλά, αν είσαι θα ταυτιστείς-, θες ένα ρούχο που να μη σε εμποδίζει. Εννοείται κομψό αλλά πολύ comfy.

Οι hot τσάντες των 90s ήρθαν ξανά στο προσκήνιο και τις κρατάνε όλα τα it girls

Η παρακάτω gallery είναι γεμάτη με υπέροχα φορέματα σε περίπτωση που θες να είσαι άνετη στον γάμο της φίλης σου. Τα σχέδια και οι αποχρώσεις είναι πολλές, το μόνο που συνεχίζει να απαγορεύεται είναι το λευκό. Αυτό ανήκει δικαιωματικά στη νύφη εκείνη την ημέρα. 

Διαφορετκά… Stay Tuned! Έρχονται και οι πιο glamorous επιλογές.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: