Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Βροχή όλη μέρα σήμερα!

Σημαντική αλλαγή του καιρού από το βράδυ της Πέμπτης με ισχυρές βροχοπτώσεις σε όλη τη χώρα και ενίσχυση των νοτιοδυτικών ανέμων στα πελάγη αλλά και πτώση της θερμοκρασίας.

 Έντονες βροχές και καταιγίδες αναμένονται αρχικά στη δυτική Ελλάδα που στη διάρκεια της νύχτας και την Παρασκευή θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα, με την ορατότητα να είναι περιορισμένη. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε βροχερό καιρό με μικρά ανοίγματα ηλιοφάνειας. Το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς. Πιο αναλυτικά την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Ασθενής χιονόπτωση στα ορεινά της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 6 έως 13 βαθμούς. Στη Δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο νεφώσεις με ισχυρή βροχόπτωση κατά τόπους αλλά και ομίχλη. Χιόνια στα ορεινά. Στα νησιά του Ιονίου βροχές και καταιγίδες. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι μέχρι τα 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 1 έως 12 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο  ισχυρές βροχές, περιορισμένη ορατότητα και καταιγίδες στα δυτικά. Χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 4 έως 13 βαθμούς. Βροχερός καιρός και στα Κύθηρα  με τον υδράργυρο μέχρι τους 14 βαθμούς. Στη Κρήτη παροδικές νεφώσεις με βροχές και πολύ ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους στα 6 με 8 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 9 έως 17 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου κατά διαστήματα ισχυρή βροχόπτωση με ομίχλη. Νοτιοδυτικοί άνεμοι στα 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική  και Στερεά Ελλάδα νεφώσεις με βροχές και ασθενή χιονόπτωση στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς. Στην Αττική νεφώσεις με βροχή και μικρά ανοίγματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.  

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: