Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Το Euro αρχίζει με συννεφιά σήμερα!

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται σήμερα, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε όλα τα Ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και πρόσκαιρα το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 3 με 4  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Η πρόβλεψη για την υπόλοιπη χώρα:

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώες με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά. Στις Κυκλάδες θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: