Και μικροσυσκευές; Ναι, στα Public!

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους καταναλωτές που επισκέπτονται τα καταστήματα Public στο Σύνταγμα, τη Γλυφάδα, το Golden Hall και το Athens Metro Mall, καθώς ανακαλύπτουν ότι εκτός από βιβλία μπορούν να βρουν και ένα πλήθος από μικροσυσκευές.

Sponsored Content

Οπωσδήποτε αν θέλουμε βιβλία θα επισκεφθούμε ένα από τα καταστήματα Public. Το ίδιο θα κάνουμε και αν θέλουμε σχολικά, παιχνίδια, CD, gaming και ένα σωρό ακόμη. Καθώς όμως οι ανάγκες μας διαφοροποιούνται χρόνο με τον χρόνο, τα καταστήματα Public εξελίσσονται και πλέον καλύπτουν όλα αυτά που χρειαζόμαστε, δίνοντάς μας ταυτόχρονα νέους λόγους να τα επισκεφτούμε. Για παράδειγμα, στα Public του Συντάγματος, της Γλυφάδας, του Athens Metro Mall και του Golden Hall μάς περιμένει ένα πλήθος από οικιακές μικροσυσκευές από κορυφαία brands της αγοράς, για να κάνουν την καθημερινή μας ζωή εύκολη και έξυπνη. 

Έτσι, μπαίνοντας σε ένα κατάστημα Public για να αγοράσεις βιβλία, είναι πολύ πιθανό να φεύγεις έχοντας αγοράσει και μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, μια κρεπιέρα ή ένα σκουπάκι! Γιατί ναι, όλα είναι στα Public. Ό,τι σου περνά από το μυαλό, γενικά αλλά και… πιο ειδικά, στις κατηγορίες των μικροσυσκευών.


Τα Public λοιπόν γίνονται ο ιδανικός προορισμός για να διαλέξεις το ωραιότερο δώρο για φίλους, αγαπημένους και φυσικά για τον εαυτό σου. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του καθενός. Ρομποτικές σκούπες που καθαρίζουν το σπίτι μόνες τους, για τους φαν της τεχνολογίας, συστήματα σιδερώματος για όσους αγαπούν την τάξη, μηχανές του καφέ για εκείνους που τους αρέσει να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ρόφημα αλλά και μίξερ, βραστήρες και όλα όσα χρειάζεται μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για αυτούς που δημιουργούν πιάτα με έμπνευση: από μπλέντερ, πολυκόφτες, χύτρες ταχύτητας, τοστιέρες, φρυγανιέρες, καφετιέρες, φούρνους μικροκυμάτων, ψηστιέρες και γκριλιέρες, μέχρι ατμομάγειρες και αρτοπαρασκευαστές, και ότι ακόμη μπορεί να φανταστείς.

Αλλά και μικροσυσκευές για προσωπική φροντίδα όπως ξυριστικές μηχανές, σεσουάρ, συσκευές για styling μαλλιών και πολλά άλλα! Κι επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει και όπως πολύ καλά γνωρίζουμε δεν γίνεται να σκεφτούμε την καθημερινότητά μας χωρίς χωρίς κλιματιστικό, στο καταστήματα Public που προαναφέραμε, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία κορυφαίων συσκευών για όλες τις ανάγκες: επώνυμα κλιματιστικά για μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, φορητά και επιτοίχια, με ιονιστή κ.ο.κ. για ένα δροσερό καλοκαίρι.

Ποικιλία, ταχύτητα, και άνεση λοιπόν για υπέροχες αγορές και στις μικροσυσκευές. Γιατί ΝΑΙ! Τώρα όλα είναι στα Public.

#naistapublic

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: