Ηθοποιός πλήρωσε 3.500 ευρώ και σκηνοθέτησε ρατσιστική επίθεση σε βάρος του

Ο ηθοποιός Jussie Smollett σκηνοθέτησε μία δήθεν ρατσιστική και ομοφοβική επίθεση εις βάρος του επειδή ήταν δυσαρεστημένος με τις απολαβές του από το σίριαλ Empire στο οποίο πρωταγωνιστεί, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Σικάγο.

Ο 36χρονος Smollett, ένας ανοιχτά ομοφυλόφιλος μαύρος ηθοποιός, συνελήφθη με την κατηγορία της παραπλάνησης αρχής, αναφορικά με μία επίθεση με ρατσιστικά και ομοφοβικά κίνητρα που ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε στις 29 Ιανουαρίου.

Ο Smollett είχε ισχυριστεί ότι δύο υποτιθέμενοι υποστηρικτές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ τον χτύπησαν, του έβαλαν μια θηλιά στο λαιμό και πέταξαν πάνω του μία άγνωστη ουσία.

«Ο Smollett πλήρωσε 3.500 δολάρια για να σκηνοθετήσει αυτήν την επίθεση», διευκρίνισε σήμερα ο αρχηγός της αστυνομίας του Σικάγο, εξηγώντας πως η όλη «επίθεση» ήταν οργανωμένη από τον ίδιο τον ηθοποιό επειδή δεν ήταν ικανοποιημένος από τις απολαβές του.

«Ο Smollett εκμεταλλεύθηκε τον πόνο και τον θυμό του ρατσισμού για να προωθήσει την καριέρα του», υποστήριξε, προσθέτοντας: «Πώς μπορεί ένας άνθρωπος που έχει αγκαλιαστεί από την πόλη του Σικάγο να γυρίσει και να χαστουκίσει τους πάντες σε αυτήν την πόλη κατάμουτρα κάνοντας αυτούς τους ψευδείς ισχυρισμούς;».

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο ηθοποιός κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και τριών ετών για την πράξη του.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: