«Ήταν η κακιά η ώρα» δηλώνει ο 65χρονος που σκότωσε τον αδελφό του στην Ερέτρια

«Ήταν η κακιά η ώρα», δήλωσε βγαίνοντας από το δικαστήριο ο 65χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό του τη στιγμή που έφθανε στο σπίτι του, στο χωριό Μαγούλα του δήμου Ερέτριας την Τρίτη το μεσημέρι στις 4.

Ο δράστης είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον αδερφό του και τον ενημέρωσε πως πρόκειται να καταφτάσει στη Μαγούλα. Ακολούθησαν απειλές και ο 70χρονος, μαζί με τη σύζυγό του, έσπευσαν να μιλήσουν με εισαγγελία και αστυνομία επειδή φοβήθηκαν για τη ζωή τους.

Ωστόσο, ο 65χρονος περίμενε τον αδερφό του όντας καλά κρυμμένος μέσα στους θάμνους και όταν εκείνος έφτασε έξω από το σπίτι του, τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και τον σκότωσε. Λίγα λεπτά αργότερα, στο σημείο έφτασε ο γιος του δράστη, ο οποίος ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη για να προλάβει το κακό και ήταν αυτός που αφόπλισε τον ίδιο του τον πατέρα μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικογένεια του δράστη είχε μετακομίσει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, μετά από παρότρυνση του γιου του, ώστε να μην υπάρχει αυτή η καθημερινή διαμάχη μεταξύ των δύο αδελφών.

Όπως κατήγγειλε, όμως, ο συνήγορος του δράστη, Θανάσης Τάρτης, οι μηνύσεις από την πλευρά του 70χρονου συνεχίζονταν. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα έγιναν ακόμη δύο και ίσως αυτό να ήταν η αφορμή για να γίνει το φονικό. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του έχει ιστορικό ψυχιατρικών νοσηλειών και θα ζητήσει ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο δράστης ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: