Ιταλική υπόθεση…

Την πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος πέτυχε ο Ατρόμητος, που επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας με 2-0.

Έτσι, οι Περιστεριώτες, που συμμετέχουν στον 6ο όμιλο, έφτασαν τους 4 βαθμούς και έκαναν το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενος ήταν ο Στέφανο Ναπολεόνι ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ τους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Μπάρκα να σταματά το σουτ του Παπαευθυμίου. Στη συνέχεια οι Περιστεριώτες πήραν τα ηνία και άγγιξαν δύο φορές το γκολ με τους Μπάλλα (37′) και Κιβρακίδη (44′) να έχουν δοκάρι.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα πίεσαν από το πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους και στο 58′ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με εξαιρετικό σουτ του Ναπολεόνι μέσα από την μεγάλη περιοχή. Μάλιστα, οκτώ λεπτά αργότερα ο Ιταλός επιθετικός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Λαμία (Γιώργος Βαζάκας): Πανέτσος, Τσόπελας, Καλαϊτζίδης, Τόσκας (74′ Μπουλούλης), Ν” Γκουέμ, Κοντέων, Νατσιόπουλος, Σερτζίνιο (38′ Καραγιάννης), Αλεξίου, Παπαευθυμίου (63′ Αντωνίου).

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κοντοές, Μπρίτο, Ουσέρο, Ναπολεόνι (69′ Πίτου Γκαρσία), Μπάλλας, Στόιτσεφ (81′ Λημνιός), Κιβρακίδης, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Μπαστακός (87′ Ούμπιντες).

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: