Ηράκλειο: Νεαρός έκλεβε αυτοκίνητα και πλήρωνε με κλεμμένες κάρτες

Ο φόβος και ο τρόμος των ιδιοκτητών οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου είχε γίνει από το περασμένο ένας νεαρός, ο οποίος κατάφερε να διαρρήξει συνολικά 13 αυτοκίνητα, αλλά και να κάνει αναλήψεις αγορές με τις τραπεζικές κάρτες που έβρισκε σ’ αυτά.

Την περασμένη Κυριακή, ωστόσο, ο 29χρονος Έλληνας συνελήφθη, όταν τον σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο άνδρες της Άμεσης Δράσης. Στην κατοχή του βρήκαν τραπεζικές κάρτες και μια αστυνομική ταυτότητα σε ονόματα τρίτων προσώπων που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό. Ο νεαρός προσήχθη στην Ασφάλεια και, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι από τις 31 Αυγούστου ως τις 17 Ιανουαρίου είχε διαρρήξει 13 Ι.Χ. αυτοκίνητα και φορτηγάκια.

Συνολικά, είχε αρπάξει μετρητά, κινητά, μια βιντεοκάμερα με τα αξεσουάρ της, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα αξίας 5.000 ευρώ, ενώ με τις τραπεζικές κάρτες που βρήκε στο αυτοκίνητό ενός 26χρονου έκανε αναλήψεις χρημάτων και μια συναλλαγή σε κατάστημα συνολικής αξίας 1.428 ευρώ.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων στις οποίες ενδέχεται να εμπλέκεται.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: