Ηρακλείο: Έκλεψε ακόμη και τα ιατρικά εργαλεία

Ο 27χρονος Έλληνας δράστης εντοπίστηκε τυχαία το επόμενο βράδυ, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και βρήκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε μία φωτογραφική μηχανή, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν μεταξύ των κλοπιμαίων

Τίποτε δεν άφησε ο διαρρήκτης που εισέβαλε στον χώρο εργασίας ενός 45χρονου και ενός 44χρονου σε περιοχή του Ηρακλείου, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης! Μαζί με τις ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα άξιας 7.500 ευρώ, άρπαξε και πλήθος ιατρικά εργαλεία!

Ο 27χρονος Έλληνας δράστης εντοπίστηκε τυχαία το επόμενο βράδυ, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και βρήκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε μία φωτογραφική μηχανή, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν μεταξύ των κλοπιμαίων! Ο νεαρός παρελήφθη από την Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση, αλλά τα υπόλοιπα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν και η έρευνα συνεχίζεται. Στο μεταξύ, ο 27χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή. 

*** Αδυναμία στα εργαλεία, όχι τα ιατρικά αλλά τα… οικοδομικά, είχε και ένας 43χρονος Έλληνας που διέπραξε τρεις διαρρήξεις σε περιοχές του Γυθείου από την 1η Σεπτεμβρίου 2016 ως και την περασμένη Τρίτη. Ο δράστης, που είχε αρπάξει και διάφορα μηχανήματα, ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος που εξιχνίασαν τις κλοπές και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: